500 g Hokkaido Kürbis,
300 g Äpfel,
2-3 cm frischen Ingwer,
250 ml Apfelsaft,
1 Pfund Gelierzucker 1 zu 2,
1 Biozitrone
Den Kürbis und die Äpfel schälen, in Würfel schneiden, den Apfelsaft und Ingwer dazu geben. Mit dem Zucker mischen und 4 Min. kochen. Zitronensaft und -schale dazu geben.
Schritt 2
Die Marmelade mit dem Pürierstab pürieren. Zum Schluss 2 cl Calvados oder Cognac dazu geben. Die noch heiße Marmelade in twist off Gläser füllen.
Mivel nincs ilyenkor sárga barack ez most saját tartósító mentes lekváromból készült... nem rontott rajta semmit... az íz teljesen benne van 1/2 l tejet és 3 evőkanál cukrot felfo...
Elkészítési idő:A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott felaprított kolbászt. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval, borssal...
Elkészítési idő: