45 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 1 tk cukor, 1 tk só, 3 ek olaj, 2,5 dl víz
1. A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk.
2. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, sonka, kolbász…), ananászt, gombát, kukoricát.
3. A végén megszórjuk reszelt trappista sajttal és magas hőfokon (200-250 fok ) kb. 10 perc alatt készre sütjük.
Készítsük el a 60 g kovászt a következőképpen: tegyünk az anyakovászunkból 30 grammot egy tálba, tegyünk hozzá 30 g erős fehér lisztet és 30 g langyos vizet. Keverjük össze, takarj...
Elkészítési idő: 8 + 5-6 óra Nehézség: Nehéz1, A kézmeleg vízben keverd el a cukrot és az olívaolajat, és morzsold bele az élesztőt. Hagyd néhány percig felfutni. 2, A lisztet és a sót szitáld egy nagyobb munkapultra vagy e...
Elkészítési idő: 1 óra 50 perc Nehézség: Közepes1. A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk. 2. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli sz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA virslit vékony karikákra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a virslit rászórjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz