45 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 1 tk cukor, 1 tk só, 3 ek olaj, 2,5 dl víz
1. A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk.
2. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, sonka, kolbász…), ananászt, gombát, kukoricát.
3. A végén megszórjuk reszelt trappista sajttal és magas hőfokon (200-250 fok ) kb. 10 perc alatt készre sütjük.
Az élesztőt tejben, cukorral felfuttatni, majd összegyúrni a liszttel, sóval, olajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet mérd ki a robotgép táljában, add hozzá a sót és keverd össze. Egy másik edénybe öntsd a vizet, morzsold bele az élesztőt, majd oldd fel teljesen. Az élesztős vizet add a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz élesztőt langyos, vízben felfuttatjuk, úgy adjuk hozzá a többi előkészített alapanyaghoz. A töltelék: 1 doboz pápai löncshús (400 gr.) és 1 nagy tekercs pizzakrém fele. 2 zsemle...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA pizzatésztához a lisztet a dagasztótálba tesszük, a közepébe beletesszük a cukrot, majd rá az élesztõt. Felöntjük 1 dl langyos vízzel és hagyjuk, hogy az élesztõ 15 perc alatt fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes