45 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 1 tk cukor, 1 tk só, 3 ek olaj, 2,5 dl víz
1. A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk.
2. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, sonka, kolbász…), ananászt, gombát, kukoricát.
3. A végén megszórjuk reszelt trappista sajttal és magas hőfokon (200-250 fok ) kb. 10 perc alatt készre sütjük.
1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen szitán vagy krumplinyomón áttörjük. Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. Ha a burgonya langyosra...
Elkészítési idő:Alapanyagokat összegyúrjuk, hagyjuk kelni. Mikor megkelt a tetejét megkenjük a pizzaszószpor és 1dl víz keverékével. Majd jöhetnek a feltétek.
Elkészítési idő:1. A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell. 3. A sütő középső részébe tolva megsüt...
Elkészítési idő: