160ml víz, 200ml tej, 2 ek cukor, 2 tk só, 2 ek olaj, 2 kisebb duci fokhagyma, 10 dkg sajt (eidami, füstölt, ementáli), 520gr liszt, 2,5 dkg élesztő
1. Kenyérsütőgépben megsütni.
A folyadékokat beleöntjük a dagasztótálba, beleszórjuk a cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sót, az olajat. Bedagasztjuk a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet jól összedolgoztam ( robotgéppel 10 + 5 perc) Közben 20 percig pihentettem. 4 felé osztottam és úgy kelesztettem 30 percig. Atán megformáztam sütőpapírral választott...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűPreheat oven to 425°F (220°C). In a large bowl, mix together the yogurt, gluten-free flour blend, baking powder, and salt until a dough forms. Transfer the dough to a lightly-flo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dagasztogep keverolapatjaval (nem tevedes,keverolapatot hasznalunk) 4-5 percet keverjuk. Nagyon ragacsos tesztat kapunk, olyat mint egy hig nokedli teszta de addig keverjuk mig...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes