mirelit spenót, tej, cukor, só, gríz,liszt, olaj
Rántást készítünk, kicsi tejjel és vízzel felengedjük, a mirelit spenótot felolvasztjuk benne.Cukrot, sót, egy marék grízt teszünk bele és 8-10 percig főzzük.
Világos rántást készítünk melyet felerresztünk a paradicsommal. Sóval, cukorral ízesítjük, majd jól felforraljuk. Párolt hússal és főtt burgonyával tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 evőkanál zsírban a zöldséget megdinszteljük, hozzáadjuk a 2 ek cukrot és karamellizáljuk. Felöntjük vízzel és 20 percig főzzük. Hozzáadunk egy kiskanál sót és egy csipet borsot....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre „pirítjuk“, tűzről levesszük, és fűszereket hozzáadjuk, jól elkavarjuk, és a darált húsra öntjük, hozzáadjuk a megmosott lecsepe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű