5 szelet karaj
2 közepes fej vöröshagyma
50 dkg gomba
1 db paprika
1 db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
1 teáskanál paprikakrém (ízlés szerint)
1 ek fűszerpaprika
2 ek napraforgó olaj
1 csapott ek finomliszt
2 dl tejföl (vagy főzőtejszín)
húshoz való száraztészta
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk.
Süssük elő serpenyőben, majd tálra szedjük ki!
Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a megmosott, felszeletelt gombát.
Paprikakrémmel, pici ételízesítővel ízesítsük!
Hozzáadjuk a megmosott, félbevágott paprikát, paradicsomot.
Közben visszatesszük a gombára az elősütött hússzeleteket, és addig főzzük, míg a gomba és a hús is puha lesz.
Összekeverjük tejföllel vagy tejszínnel pici lisztet, kiszedjük a húst egy tányérra, és behabarjuk a gombás szaftot.
Végül visszatesszük a húst, és készre főzzük
Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymát is. Felöntjük 50 ml vízzel, majd megszórjuk a pirospaprikával és a köménnyel. Ha a hagymás alap zsírjára pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük a pácol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát apróra vágjuk. A húst csíkokra vágjuk. A paprikát, paradicsomot 1 cm-es kockákra vágjuk. A sonkát is apró kockákra vágjuk és kolbászt is felkarikázzuk. 2. A na...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 nagy fej vöröshagymát apróra vágni és olajon megdinsztelni.Rá 2 db kockázott paprika, 2db paradicsom, krumplinyomóval összetörni.2 kanál púpozott pirospaprikát szórni rá, összeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz