5 szelet karaj
2 közepes fej vöröshagyma
50 dkg gomba
1 db paprika
1 db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
1 teáskanál paprikakrém (ízlés szerint)
1 ek fűszerpaprika
2 ek napraforgó olaj
1 csapott ek finomliszt
2 dl tejföl (vagy főzőtejszín)
húshoz való száraztészta
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk.
Süssük elő serpenyőben, majd tálra szedjük ki!
Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a megmosott, felszeletelt gombát.
Paprikakrémmel, pici ételízesítővel ízesítsük!
Hozzáadjuk a megmosott, félbevágott paprikát, paradicsomot.
Közben visszatesszük a gombára az elősütött hússzeleteket, és addig főzzük, míg a gomba és a hús is puha lesz.
Összekeverjük tejföllel vagy tejszínnel pici lisztet, kiszedjük a húst egy tányérra, és behabarjuk a gombás szaftot.
Végül visszatesszük a húst, és készre főzzük
A malac bőrös részét jól megkapargatjuk egy késsel, (ha szükséges leperzseljük a szőrszálakat.) A sütőt előmelegítjük 150 fokra. Egy tepsibe öntünk egy kevés vizet, beletesszük...
Elkészítési idő:Elkészítése: A csülköt kuktában puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd kivesszük és kicsontozzuk. A főtt csülökhúst 1-2 ujjnyi hosszúkás csíkokra vágjuk. A megtisztított vöröshagym...
Elkészítési idő:Eloszor elkeszitem a pácot. A hagymat kockakra vagom. A fokhagymat atpreselem fokhagyma preselon. Egg nagyobb talban beleteszem a Piros Aranyat,mustart,preselt fokhagymat,a felk...
Elkészítési idő: 2 oraA zsírt felmelegítjük, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre sütjük. Ezután mehet bele a felkockázott hús, amit fehéredésig sütünk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen e...
Elkészítési idő: