Hozzávalók:
5 db tojás
30 dkg cukor
40 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
2 dl víz
2 dl napraforgó olaj
50 dkg meggy
Elkészítés:
1.A tojássárgáját a cukorral és vízzel habosra keverjük.
2.Majd hozzáadjuk az olajat.
3.Lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
4.Belekeverjük a tojások felvert habját.
5.Tepsibe simítjuk, és meggyel sűrűn kirakjuk, majd megsütjük.
Trükkök, tippek, praktikák:
sütési hőfok: 200°C
1. A leírt sorrendben keverd össze a hozzávalókat, gyúrd, amíg kompakt massza nem lesz belőle. 2. Majd formálj a tésztából golyókat, és helyezd őket sütőpapírral kibélelt tepsibe....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megsült tortába fakanállal lukakat nyomni, az elkészült pudingot belecsurgatni a lukakba, majd elegyengetni a tészta tetején. Kihűteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot, a citrusféléket és a vaníliát elektromos dobogókkal vagy a nagycsatornával ellátott állványkeverőben nagy sebességgel dobja be, amíg a tojások vastagok és sápadnak, és a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűAz átválogatott irzst megmossuk és lecsöpögtetjük. A vajon üvegesre piritjuk , ezután felöntjük a vízzel. Megsózzuk, és fedő alatt addig pároljuk, amíg az össze vizet magába nem sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű