Hozzávalók:
5 db tojás
30 dkg cukor
40 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
2 dl víz
2 dl napraforgó olaj
50 dkg meggy
Elkészítés:
1.A tojássárgáját a cukorral és vízzel habosra keverjük.
2.Majd hozzáadjuk az olajat.
3.Lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
4.Belekeverjük a tojások felvert habját.
5.Tepsibe simítjuk, és meggyel sűrűn kirakjuk, majd megsütjük.
Trükkök, tippek, praktikák:
sütési hőfok: 200°C
A banánt pépesre összetörjük, majd a cukorral, a tojással, a margarinnal és a tejjel összekeverjük. Külön összekeverjük a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót és az apríto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőbe beletenni a cukrot és a diót, majd elkezdeni melegíteni. Amikor már a cukor elkezd megolvadni, mérsékelni kell a lángot. Ezután állandó keverés mellett addig kara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPreheat oven to 425°F (220°C). In a large bowl, mix together the yogurt, gluten-free flour blend, baking powder, and salt until a dough forms. Transfer the dough to a lightly-flo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzitáljuk össze a lisztet, sütőport, kakaóport, valamint a fahéjat. A vajat vágjuk apró darabokra, keverjük össze a liszttel. Addig keverjük, míg az egyveleg állaga morzsakup...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű