- 200 gr darált dió (és egy kevés a díszítéshez),
- 3 ek. ToTu krém extra/ nem paleó változatban sűrű tejszínnel csinálnám/,
- 4 ek. darált eritrit,
- 1 tábla étcsokoládé,
- 1 ek. olvasztott kókuszzsír
A csokin és a zsíron kívül minden hozzávalót jól összedolgozunk. Diónyi golyókat készítünk belőle, majd egy sütőpapíros tepsire, vagy tálcára helyezzük őket. A csokit és a zsírt összeolvasztjuk, majd ezzel vonjuk be a kis golyókat. Végül mielőtt megdermed megszórjuk a tetejüket egy csipet darált dióval.
Vigyázat, mert nem csak a szádban olvad! Ha nem vagy elég gyors a kezedben is....:)
A kandírozott gyümölcsdarabokat és a mandulát vágd egészen apró darabokra, és keverd a lisztbe. A tojásokat egyesével törd fel, majd a cukorral keverd őket habosra. A sütőport és a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA vajat a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk az 1 tojássárgáját, pici sót és annyi tejfölt amennyit felvesz. Összegyúrjuk, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, dióval töltjük és kiflikké alakí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagyományos, magyar konyhában ismert palacsintatésztához képest a legfontosabb különbség, hogy ebbe a tésztába nem teszünk cukrot, mert az beindítja az élesztő erjedését és hatal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előzőleg keményre főzött tojás pirosra festésével kezdjük. A céklát alaposan mossuk meg, majd főzzük puhára. Ezután szűrjük le, hűtsük ki, pucoljuk meg, és ízlés szerint vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű