- 200 gr darált dió (és egy kevés a díszítéshez),
- 3 ek. ToTu krém extra/ nem paleó változatban sűrű tejszínnel csinálnám/,
- 4 ek. darált eritrit,
- 1 tábla étcsokoládé,
- 1 ek. olvasztott kókuszzsír
A csokin és a zsíron kívül minden hozzávalót jól összedolgozunk. Diónyi golyókat készítünk belőle, majd egy sütőpapíros tepsire, vagy tálcára helyezzük őket. A csokit és a zsírt összeolvasztjuk, majd ezzel vonjuk be a kis golyókat. Végül mielőtt megdermed megszórjuk a tetejüket egy csipet darált dióval.
Vigyázat, mert nem csak a szádban olvad! Ha nem vagy elég gyors a kezedben is....:)
A megtisztított combok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és helyezzük egy kiolajozott tepsibe. A mézet keverjük ki egy narancs kifacsart levével, és locsoljuk meg a combokat a fel...
Elkészítési idő: 70 min Nehézség: KözepesA mézeskalács elkészítéséhez elsőként a lisztet, a porcukrot, a fűszerkeveréket és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott vajat,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket feldaraboljuk. A kelbimbókat félbevágjuk. A sárgarépákat felkarikázzuk. A lila hagymákat is felaprítjuk. A zöldségeket sózzuk, borsozzuk és olívaolajat is adunk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű