• 250 g zsírszegény natúr krémtúró
• 125 g linessa light natúr sajtkrém (Lidlből)
• 60 g Dw 4:1 porrá darált cukor
• 1/2 citrom reszelt héja + pár csepp citromlé
• 35 g cukormentes étcsokoládé
A csokoládé kivételével turmixgépben krémesre keverem a hozzávalókat. Átszedem egy műanyag dobozba, olvasztott étcsokoládéból csíkokat húzok bele és mehet a fagyóba.
100 g késztermék: kb. 140 kcal (1 gombóc fagyi /40 g/ = 56 kcal)
ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedő...
Elkészítési idő:A hozzávalókat ledarálom, összekeverem, 1 éjszaka állni hagyom, majd kisméretű üvegekbe töltöm. A tetejére étolajt, esetleg kevés tartósítót teszek. Pörköltek, húsételek mártoga...
Elkészítési idő:Czuc
Elkészítési idő: 1A cukorból, vízből borkősavból szirupot főzök. Ráöntjük a citromra és bodzavirágra. 1 hétig állni hagyom, de naponta többször kevergetem. Leszűröm, üvegekbe töltöm. Tetejére kic...
Elkészítési idő: