Sütöttem egy 8 tojásos kakaós piskótát, Krém: 0,5 l tej, 1,5 cs. vaníliáspudingpor, ezt sűrűre főzzük, hűtjük, 25 dkg ráma, 15 dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, majd a kettőt egybe, rudak: 2 cs. gesztenye massza, rumaroma ízlés szerint, 1 evőkanál kakaó, 1 evőkanál barack lekvár, ( cukrot nem ír, de legközelebb lahat teszek bele), kevés darált keksz, ebből én 5 rudat sodortam, a piskótát ketté vágtam, a krém 1/3-át rákentem, erre kerültek a rudak, a maradék krém, rá a piskóta másik fele, végül torta bevonó.
A margarint a cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és hozzáadjuk a tojásos masszához. Jól ö...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA tejet a vaníliás cukorral egy lábasban feltesszük főni. Közben pici sóval a tojásfehérjéből kemény habot verünk, 5 dkg kristálycukorral. A gyöngyöző tejbe evőkanállal galuskákat...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük. A kávéba egyenként b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a cukorral és a vízzel sűrűre keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és a darált diót. A fehérjékből vert habot óvatosan hozzáadjuk. Zsírozott, lisztezett k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű