Nem lehet pontos adagolást írni mert a krumpli fajtájától függ, hogy mennyi legyen a liszt.
Ami kell bele : főtt áttört és langyosra hűlt burgonya. Só, 1 kanál tejfól, valamilyen zsiradék : jó a vaj is , az étolaj is vagy a zsír is.
A főtt , áttört burgonya ne legyen összeállításkor meleg de ne is hűljön ki teljesen.
A zsiradék aránya fontos, ki kell tapasztalni.
Amikor összeállt a tészta azonnal lehet sodorni,szaggatni majd zsiradékban kisütni.
A legfinomabb , csúcs.
A szedret összeturmixoljuk, majd lepasszírozzuk. Hozzá adjuk a cukrot, tejfölt, joghurtot, alaposan összekeverjük. A tejszínt habbá verjük, majd ehhez keverjük a szedres löttyöt. E...
Elkészítési idő:Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük. A csirkemellet felöntjük a paradicsom...
Elkészítési idő:A burgonyát megreszelem, levét kinyomom, majd összekeverem a pástétommal, a tojással, a fokhagymával és megsózom, megborsozom. Annyi zsemlemorzsát öntök hozzá, hogy keménykés massz...
Elkészítési idő: 20-40 percMosd meg az almákat, csumázd ki és gyaluld le nagyon vékony szeletekre. Egy kis tálkában keverd össze a fahéjat a stevia porral, majd egyenként nyomkodd bele az alma szeleteket,...
Elkészítési idő: