Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Zsírban sült krumplis pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Nem lehet pontos adagolást írni mert a krumpli fajtájától függ, hogy mennyi legyen a liszt.
Ami kell bele : főtt áttört és langyosra hűlt burgonya. Só, 1 kanál tejfól, valamilyen zsiradék : jó a vaj is , az étolaj is vagy a zsír is.

Elkészítés:


A főtt , áttört burgonya ne legyen összeállításkor meleg de ne is hűljön ki teljesen.
A zsiradék aránya fontos, ki kell tapasztalni.
Amikor összeállt a tészta azonnal lehet sodorni,szaggatni majd zsiradékban kisütni.
A legfinomabb , csúcs.

Zsírban sült krumplis pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tócsni
Tócsni

Mosd meg a krumplit, hámozd meg, és hagyd a vízben. A fokhagymát pucold meg. (ha petrezselymet is teszel bele, mosd meg, szedd le a leveleit és vágd apróra) Reszeld le a krumplit,...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Gonda
KEDVELT WEBOLDALAK
KEDVELT WEBOLDALAK

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krilla
Mustáros,olajos,ketchupos pác
Mustáros,olajos,ketchupos pác

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anikó
Klasszikus körözött
Klasszikus körözött

1. A hagymát apróra felvágjuk. Apróbbra, mint mikor főzéshez kockázzuk. 2. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikáva. A megadott mennyiség kb. stimmelni fog, de igaziból akkor elég a...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk