- 1l tej
- 4ek. ételkeményítő
- 4ek. liszt
- 10ek. cukor
- 4ek. kakaópor
- 1cs. babapiskóta (400G-os)
- rum aroma ízlés szerint (elhagyható)
Cukrot, lisztet, keményítőt, kakaót és a rum aromát csomómentesen elkeverem a tejjel, majd folyamatos kevergetés mellett felfőzöm, míg sűrű pudingszerű krém lesz.
Amikor kihűl, adok még hozzá tejet, ha nagyon sűrű.
Egy aljára elterítek egy adag krémet, erre piskóta, majd megint krém és így tovább, a lényeg, hogy krémmel kezdünk és krémmel fejezzük be. Egy – két órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.
Für den Boden die Nüsse klein hacken, mit Mehl, Butter, Ei und Zucker erst mit den Knethaken der Küchenmaschine (oder des Handrührers), dann mit den Händen zügig zu einem glatten T...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábasba öntsük bele a vizet, barna cukrot, sót és a vajat. Tegyük a tűzre. 2. Amikor felforr, keverjük hozzá a lisztet, és addig kavarjuk, amíg egy nagy gömböcöt nem kapu...
Elkészítési idő: 20 perc kb Nehézség: NehézElkészítése: A lisztet elkeverjük a sütőporral, porcukorral, majd a margarinnal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojást és a tejfölt és összegyúrjuk Négy részre osztjuk. Egyenlő nag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a krémhez valókat főzzük meg,majd jól ki hűtjük (hidegre). 2. Bemelegítjük a sütőt, 180 fokra. 3. Majd a tészta hozzávalókat össze dolgozzuk. 4. Zsírozott sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz