Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Pudingos őszibarackleves
Pudingos őszibarackleves

1. A barackokat megmossuk, héját lehúzzuk, a magokat kivesszük és a gyümölcshúst felcikkezzük. 2. Egy kisebb fazékba tesszük és annyi vízzel felöntjük, hogy a barackokat kicsit tú...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zserbó
Zserbó

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar KEMÉNYÍTŐ NAP
KEMÉNYÍTŐ NAP

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Márványsajtkrémes sonkatekercs
Márványsajtkrémes sonkatekercs

A natúr vajkrémhez hozzáadjuk a majonézt, sót, borsot, beletördeljük a márványsajtot, és szép simára keverjük. Egyenként megtöltjük a sonkákat a krémmel, és feltekerjük. A salátát...

Elkészítési idő: 25 perc / előké
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk