400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.
1. A barackokat megmossuk, héját lehúzzuk, a magokat kivesszük és a gyümölcshúst felcikkezzük. 2. Egy kisebb fazékba tesszük és annyi vízzel felöntjük, hogy a barackokat kicsit tú...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA natúr vajkrémhez hozzáadjuk a majonézt, sót, borsot, beletördeljük a márványsajtot, és szép simára keverjük. Egyenként megtöltjük a sonkákat a krémmel, és feltekerjük. A salátát...
Elkészítési idő: 25 perc / előké Nehézség: Közepes