menu

Családireceptkönyv.hu

Ágnes:) és a Tóth/Járó
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/agnes-es-a-toth-jaro
Családtagok: Avatar Tóthné Ágnes
Legújabb receptek
Avatar
Írta: Ágnes
Kőrösi ezerjó rétes
Kőrösi ezerjó rétes

Először elkészítem a töltelékeket: Alma töltelék: 1 kg almát megtisztítok, lereszelek. Levét kinyomkodom, ízlés szerint cukorral és őrölt fahéjjal ízesítem, összekeverem pár ka...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Nagykőrösi aprópecsenye Ágnes:) módra
Nagykőrösi aprópecsenye Ágnes:) módra

A babokat "konzervméretűre" daraboljuk ( vagy eleve konzerv- vagy fagyasztott zöldségeket használunk ), a sárgarépát és a paprikát felkockázzuk. A pulykahusit kevés olajon jól áts...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ágnes
Zsírégető káposztaleves
Zsírégető káposztaleves

A hozzávalókat apróra feldaraboljuk, beletesszük egy nagy fazékba és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Hozzáadjuk a leveskockákat, Felforraljuk, majd 10 percig nagy lángon főzzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Rezi mákos
Rezi mákos

A cukrot habosra kavarjuk a tojásokkal, hozzáadjuk a tejfölt meg a tejet. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával meg a sóval, és a tojásos masszába kavarjuk. A masszát három r...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ágnes
RÓZSIKA csíkos (diós-mákos-kakaós) sütije
RÓZSIKA csíkos (diós-mákos-kakaós) sütije

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Három egyforma sütőpapír darabot vágunk. Az elsővel kibéleljük a tepsit. 1 egész tojást habosra keverünk 5 evőkanál kristálycukorral. Hozzáadunk 1,...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ágnes
ANYU   PISKÓTÁJA
ANYU PISKÓTÁJA

A tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverem. A tojásfehérjéket egy csipetnyi sóval nagyon !!! kemény habbá verem (amíg fokhagyma szaga nem lesz - mondaná apu :) ) A cukros sár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Nagykőrösi pincepörkölt
Nagykőrösi pincepörkölt

Előző este a füstölt tarját megfőzöm, kihűtöm, hűtőbe teszem a másnapi felhasználásig. A levét is elteszem. A marha és pulykahúst külön edényben bepácolom: a húst felkockázom, ola...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ágnes
Nagykőrösi szilvalekváros hájas, ahogy régen is kész
Nagykőrösi szilvalekváros hájas, ahogy régen is kész

80 deka hártyától megtisztított darált hájat nagyon kikell dolgozni, olyan legyen, mint a tojáshab. Akkor hozzáadunk 20 dkg réteslisztet és azzal is kidolgozzuk, majd félre tesszü...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Ágnes
Csillakeksz :)
Csillakeksz :)

Elkészítés A nagyon puha (félig megolvasztott) vajat 2-3 perc alatt habosra verjük a kétféle cukorral, hozzáadjuk a tojást, majd a vanília aromát, 1 ek meleg vízben feloldott inst...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Natúrszelet Budapest-módra
Natúrszelet Budapest-módra

a képen

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share

Tartalomjegyzék


print

Ágnes:) és a Tóth/Járó receptes könyve


close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk