6 db tojás
1 ek cukrozatlan kakaópor
4 evőkanál finomliszt
6 ek cukor
1 dl napraforgó olaj
1 csomag sütőpor
25 dkg tehéntúró
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg margarin
7 dl szénsavas narancsos üdítőital
2 csomag vaníliás pudingpor
2 kanál cukor
A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.
Egy másik tálban a sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, sütőport, olajat, kakaót és végül könnyedén belekeverjük a felvert habot.
Kizsírozott és lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, vaníliáscukorral, majd hozzáadjuk az összetört túrót.
Ezt a túrós krémet a megsült és kihűlt tészta tetejére kenjük.
2 csomag vaníliás pudingport megfőzünk 7 dl Fantában, hagyjuk kihűlni, néha megkeverjük.
Mikor kihűlt, a túrókrém tetejére kenjük és néhány órára betesszük a hűtőbe.
Amikor kellőképpen lehűlt, felvágjuk.
A sütőt 80 C-ra előmelegítjük, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt. 2 A porcukrot a tojásfehérjével egy tálba mérjük, és vízgőzre tesszük. (1 db tojásfe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A hozzávalókat csomómentesre leverjük, és már zutty, mehet is egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe, majd a sütőbe (nálam 23*28-as). 3. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat habosra keverjük a porcukorral, majd fokozatosan hozzáadunk annyi lisztet, hogy összeálljon a tészta, könnyen kezelhető legyen. Nem baj ha lágy egy kicsit, de ne legyen rag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű