Családireceptkönyv.hu

Csipet-csapat kedvence tupperware desszertes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók: 2 csomag pudingpor (lehet különbözõ ízû), 1 liter tej, 30 dkg cukor, 1 doboz õszibarack befõtt, 8 db babapiskóta, 5 dkg kókuszreszelék.

Elkészítés:


Elkészítés: A pudingport a Mix-Fix-ben 2 dl tejjel és a cukorral jól összerázzuk, majd a többi tejhez öntjük és kevergetve sûrûre fõzzük. Ha kétféle port használunk mégegyszer ismételjük meg. 0, 5 liternyi pudingot a kiöblített Desszertes Gyûrûbe öntünk, majd megszórjuk az apró kockára vágott õszibarackkal és a durvára morzsolt babapiskótával. Óvatosan ráöntjük a második 0, 5 liter pudingot és miután kihűlt hûtõszekrényben 2 órát pihentetjük. A Desszertes Gyûrû fedelére borítjuk, kókuszreszelékkel megszórjuk és õszibarack kockákkal díszítjük.

Ajánlott Tupperware termékek: Mix-Fix vagy Maxi-Mix, Desszertes Gyûrû

Csipet-csapat kedvence tupperware desszertes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Evelin
Mirinda szelet
Mirinda szelet

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, azzal is egy kicsit verjük. Végül a tojások sárgáját keverjük bele. A sütőport és a kakaót elkeverjük a liszttel, és fa...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Muffin - Banános muffin
Muffin - Banános muffin

1. A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. 2. A banánt meghámozzuk, és egy villával összetörjük. 3. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a szerecsendióval és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Porhanyós kifli birsalma lekvárral töltve
Porhanyós kifli birsalma lekvárral töltve

Liszt+zsír+tejföl+porcukor+tojássárgája+sütőpor+ecet+só+vaníliás cukor+ citrom reszelt héja Jól összedolgozzuk -Ha esetleg túl kemény kevés hidegvizet adunk hozzá -Puha ,jól do...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar Diós kosárka
Diós kosárka

A tészta hozzávalóit összevegyítjük és rugalmas tésztát gyúrunk belőle. Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és a kivajazott kosárformákat kibéleljük vele. A tésztával bé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk