Tészta:
1 kg darált keksz
25 dkg margarin
4 evőkanál kakaó
ízlés szerint cukor
76 ml rum aroma
tej
Krém:
125 g margarin
ízlés szerint cukor
ételszínezék
pár korty likőr itt cherry és császárkörte
Forgatás:
kókuszreszelék
Vizes kézzel a tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejjel, hogy formázható legyen. Mielőtt golyókat formálunk belőle pici tölteléket teszünk a közepébe, majd kókuszba forgatjuk.
Csenki Renáta receptje.
Tészta: 7 tojásból kakaós piskótát sütünk. A tojásfehérjét 7 evőkanál cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sárgáját, 5 evőkanál lisztet és 1 evőkanál jó minőségű kakaót. Ó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Ha szükséges, a leveles tésztát engedd fel, tekerd ki, és lisztezett felületen nyújtsd ki két-három milliméter vékonyra. Vágd fel hosszában körülbelül 2-2,5 centi szél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA somlói galuska csokis piskótájához szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és az elvegyített sütőport, lisztet, kakaó...
Elkészítési idő: 210 perc Nehézség: NehézTészta: A tojások sárgáját a cukorral és a csipet sóval habosra keverjük, majd összedolgozzuk a sütőporos liszttel és fakanállal óvatosan összedolgozzuk a tojás fehérjéből készíte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű