Tészta:
1 kg darált keksz
25 dkg margarin
4 evőkanál kakaó
ízlés szerint cukor
76 ml rum aroma
tej
Krém:
125 g margarin
ízlés szerint cukor
ételszínezék
pár korty likőr itt cherry és császárkörte
Forgatás:
kókuszreszelék
Vizes kézzel a tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejjel, hogy formázható legyen. Mielőtt golyókat formálunk belőle pici tölteléket teszünk a közepébe, majd kókuszba forgatjuk.
Csenki Renáta receptje.
Tejben elkeverjük a lisztet és sűrűre főzzük. A cukrot felolvasztjuk, beleöntjük a kávét, összefőzzük. A kettőt összekeverjük, majd ha langyosra hűl hozzáadjuk a habosított marga...
Elkészítési idő:A sütőt 180 fokra begyújtjuk, egy-két sütőlemezre vagy tepsire sütőpapírt vágunk. A liszteket, kakaót, porcukrot, szódabikarbónát és a fűszereket alaposan elkeverjük. A vajat me...
Elkészítési idő: