Tészta:
1 kg darált keksz
25 dkg margarin
4 evőkanál kakaó
ízlés szerint cukor
76 ml rum aroma
tej
Krém:
125 g margarin
ízlés szerint cukor
ételszínezék
pár korty likőr itt cherry és császárkörte
Forgatás:
kókuszreszelék
Vizes kézzel a tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejjel, hogy formázható legyen. Mielőtt golyókat formálunk belőle pici tölteléket teszünk a közepébe, majd kókuszba forgatjuk.
Csenki Renáta receptje.
A krémhez a tejet a liszttel sűrűre főzzük, majd a margarint a porcukorral habosra kavarjuk. Ha a főtt krém teljesen kihűlt, hozzákeverjük a cukros vajat, a vaníliás cukrot és a kó...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KözepesKéshegynyi vékony lapokat nyújtunk (kettőt) és kizsírozott gáztepsiben, 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Mielőtt sütjük, meg kell szurkálni villával, hogy ne púposodjon f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 165 C-ra. 2 A tészta elkészítésével kezdjük a munkát. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára, utána könnyebb lesz vele dolgozni. A kih...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 tojásból piskótát sütünk. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kr. cukrot és azzal is verjük egy kicsit. Végül a tojások sárgáját és a szódabikarbónát adjuk hozzá. Kikent...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű