50 dkg darált keksz
15-20 dkg porcukor
3 evokanal kakao
25 dkg margarin
tej
2 tasak vanilia por
rum aroma
kokuszreszelek
A ledaralt kekszet osszekeverni a porcukorral,kakaoval,vinilias cukorral,rum aromaval,a langyosra olvasztott margarinnal es annyi tejjel,hogy egy konnyen formazhato masszat kapjunk,ami nem ragad a kezunkre....
Dionyi golyokat formazunk es kokuszreszelekbe forgatjuk...
Tehetunk meggyet is a kozepebe...
A cukrot, a lekvárt és a rumos vizet a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük, és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzadt, levesszük a tűzről, a kakaóport hozzákeverjük. A babap...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBackofen bei 175°C vorheizen. Zuerst das Mehl, die geraspelten Äpfel, eine Handvoll Haferflocken, die Cornflakes, das Backpulver und die Rosinen in eine Rührschüssel geben. All...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Először a kijelölt tepsit vagy tálat(tortának is készíthető)folpackal kibéleljük úgy,hogy a szélein túl lógjon. A felezett epreket lerakjuk. A zselatint a vízben elke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOsszegyurom, kelesztem, kinyujtom, toltom, sutom. Ket rud bejglihez elegendo ez a mennyiseg.
Elkészítési idő: 1,5-2 ora Nehézség: Közepes