fél kg csirke mell
új hagyma, répa, borsó, gomba
tejszin, alaplé
Csirkemellet felcsíkozom, olajon lepirítom.
Olajból kiszedem és ebbe az olajba felkarikázott új hagymát és répát teszek. Felöntöm alaplével és megpárolom. Amikor elfő az alaplé, felöntöm tejszínnel, borsót teszek bele és készre párolom. Hozzáadom a készre pirított csirkemellet.
Vajat hevítek és a felszeletelt gombát megpárolom benne.
Párolt rizzsel tálalom.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3. étkezésre halhéten és kisütni mint a fasírtokat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű