Karfiol
ízlés szerint fűszerek
Daráld rizsszem nagyságú darabokra. Pirítsd kevés olajon serpenyőben, vagy olaj nélkül sütőben, 200°C-n, sütőpapíron vékonyan elterítve.
Annyi vízzel, hogy ellepje, párold puhára fedő nélkül.
Érdemes folyamatosan kevergetni!
Rakott ételek mellé nem adja a rizs állagot, karfiolos lesz.
Friss sült krumpli a 2 napra készült husihoz: A krumplit kockázom (2 napi adagot), majd sós vízben felteszem főni. Épp csak addig főzöm, míg elkezd puhulni. Tehát a belseje még ny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFrühlingszwiebeln, Paprikaschoten, Zucchini und Möhren waschen und klein schneiden. Eine Pfanne mit Öl erhitzen und das geschnittene Gemüse darin andünsten. Das Gemüse sollte no...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő a karfiolt. A zöld leveleit és a szárának a keményebb részét vágd le. Vágd negyedekbe, majd kisebb darabokra. A karfiolrizshez a legegyszerűbb, ha a darabokat egy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük. Közben a zsemlét kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, ha kész, nagyon kevés vízzel megspricceljük. A lisztbe belereszeljük a krumplit, hozzáad...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű