40 dkg makaróni tészta
40 dkg csiperkegomba
35 dkg jó minőségű sonka
15 dkg bacon
pár levél friss bazsalikom
2 szál rozmaring
5-6 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
20 dkg paradicsompüré
só, frissen őrölt bors
olaj
A tésztát főzd meg, ez elég fontos momentum a jó minőségű végeredmény felé vezető úton. Lobogó, forró, enyhén sós vízben fogkeményre készítsd. A következő feladatok sem lesznek túl bonyolultak. Első lépésként pucold meg a hagymát, kockázd fel, vedd le a fokhagymák héját, a gombákat tisztítsd meg és darabold fel, a sonkát és a bacont pedig csíkozd vagy kockázd fel, ahogy szimpatikusabb.
A zoldsegeket vegetas vizben megfoztem, de, nem teljesen puhara Sos vizben megfoztem a gyermelyi tesztat Elkeszitettem a besamelt : A vajat felolvasztottam, hozzakevertem a lisz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűPalacsinta: habverővel simára keverjük a tojást a hideg tejjel, majd további folyamatos keverés mellett, hozzáadjuk az átszitált lisztet. Ha már teljesen sima, hozzákeverjük a s...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA krumplikat megtisztítjuk, meghámozzuk, és apró kockára vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és áttörjük. Ha már kézmelegre hűlt, hozzáadjuk a sót, a tojást, majd lassa...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesÖntethez valókból híg pudingot főzünk, a csomagoláson feltüntetett útmutató szerint. A galuska elkészítése: 1. A lisztet kimérjük egy nagyobb műanyag edénybe, hozzáadjuk a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes