A tésztához:
35 dkg cukor
4 tojás
25 dkg margarin
1 csomag vaníliás cukor
45 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 dl tej
A töltelékhez:
50 dkg finom túró
1 citrom reszelt héja
1 csomag vaníliás cukor
ízlés szerint porcukor
A cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A tészta felét egy sütőpapírral kibélelt, 25 × 35 cm-es tepsibe kanalazzuk, erre rátesszük a tölteléket, majd a tészta másik felét is rákanalazzuk és elsimítjuk. Előmelegített sütőben, mérsékelt hőfokon (nálam 120°C) készre sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.
A combokat enyhén be sózöm néha a fűszerekkel is be kenem enyhén jobb íz miatt!!! A kemény tojásokat és a zöldség zöldjét fel aprítom a szemlyéket vízben áztatom utánna alaposan ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű7/06/0337
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 325ºF / 160ºC. 2. Helyezze a nyárson a burgonya és finoman tolja a nyárs végig azt. 3. Tartsa éles, vékony késsel ferdén vágott és az ellenkező irányba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A mézes lap hozzávalóiból 2 lapot sütünk egy 22*38 cm-es tepsin, majd hagyjuk kihűlni. A mákos piskótához a tojás sárgájákat habosra kavarjuk a 10 dkg cukorral,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű