20dkg margarin,25 dkg porcukor ,4 dkg kakaó,3 evő kanál,rum
ezeket felmelegítem csokimázzá (:
A hagymát minél apróbbra vágjuk, a konzervet a margarinnal simára keverjük. A sima krémhez hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, mustárt, majonézt (mustárból jóval többet), egy csip...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt morzsold langyos vízbe, majd a cukorral és a sóval együtt keverd a liszthez, és annyi vízzel gyúrd össze, hogy lágy, de nem ragadós tésztát kapj. Hagyd kelni egy órán á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk, majd 30 percig pihentetjük a tésztát. (Ha szárított élesztővel készítjük, akkor azt csak hozzákeverjük a liszthez. Ha friss élesztővel, akkor a lan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet lábosba öntjük és belekeverjük a natúr joghurtot. A joghurt nemcsak görög, bármilyen egyéb is lehet, amit kedvelünk. Lefedve, szoba hőmérsékleten legalább 24 órát állni ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű