2liter víz, 2 deci 10% ecet, 12dkg cukor ,pici borkénpor,1 fél mokkás kanál Nátriumbenzonát mustár mag,kömény ,bors.
A zöldségeket alaposan meg mossuk . A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni, csak egyszerűen uborka szeletelőn le kell gyalulni. Ha igaz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, és egy olyan nagyságú edénybe tesszük, amiben minden hozzávaló el fog férni és még keverni is fogjuk tudni. A hagymát vékonyra vágjuk, ráborítjuk a káposzt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget alaposan megtisztítunk. A káposztát vékonyra csíkozzuk, az uborkát és a répát uborkagyalunk vékony karikára gyaluljuk, a hagymát fél karikára vágjuk. Egy tálba...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűErről a szakértőket kell kérdezni
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes