1kg gyalult tök
2 db tojás
1 db áztatott zsemle
só
bors
zsemlemorzsa
olaj
A hozzávalókat a zsemlemorzsa és az olaj kivételével összekeverjük.
Pogácsákká formáljuk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
2 -3 kanál cukrot tegyünk egy edénybe és lassú tűzön kezdjük felolvasztani, amikor kissé barnává válik engedjük fel, hideg tejjel. Folyamatosan kavargassuk, amíg a cukor el nem olv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta alapot (zöldségeket) sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A tejfölt majonézzel, citromlével és a sóval kikeverjük, hozzáadjuk a zöldségekhez, ízlés szerint sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leves alapléhez a szükséges hozzávalókat a fűszerek nélkül (zeller, pak choi vagy mángold, lilahagyma, víz) tegyük a turmixgépbe, és jó alaposan dolgoztassuk össze vele, míg egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű