180 g tehéntúró
150 ml hulala
4 dl tej
5 dkg cukor
1 ek vaníliás pudingpor
5 dkg étcsokoládé
A túrót összetörjük, és a tejszínnel elkeverjük. Maradhatnak benne darabok, ne legyen teljesen pépes.
A tejből 1 dl-t elkeverünk a pudingporral és a cukorral, kis lángon besűrítjük, majd a gázról levéve a többi tejjel elkeverjük.
A túróhoz adagoljuk a pudingos tejet, és egy kézi habverővel összedolgozzunk.
A csokit megolvasztjuk, és egy darab sütőpapírra kenjünk jó vékonyan. Hűtőbe tesszük, amíg megdermed, majd kisebb darabokban beletépkedjük a levesbe.
Készíthetünk hozzá gyümölcszselét a leírás alapján, majd dermedés után kockázzuk a levesbe.
Behűtve az igazi!
A dinnyét félbe vágjuk, kimagozzuk és meghámozzuk. A háromnegyedét felkockázzuk és botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és az egészet összeturmixoljuk. A maradék...
Elkészítési idő: 11. A meggyet megmossuk, lecsepegtetjük, kimagozzuk. A citromot alaposan megmossuk, héjából kétujjnyi csíkot levágunk, levét kinyomjuk, átszűrjük. 2. 8 dl vizet felforralunk a cu...
Elkészítési idő: 35 percElkészítése: A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kikavarjuk, majd a margarint is hozzáadjuk. A lisztet is beledolgozzuk é...
Elkészítési idő: