2 db cukkini Delikát ételízesítő 3 db tojás só liszt zsemlemorzsa olaj
A cukkinit megpucoljuk, magját eltávolítjuk, majd karikára vágjuk.
Egy tálba tesszük a szeleteket, Delikáttal megszórjuk, jól összeforgatjuk, majd körülbelül 10 percig állni hagyjuk.
A panírozáshoz a tojást egy tálba felverjük, kicsit sózzuk, előkészítünk egy kis tálba lisztet, és egy tálba zsemlemorzsát.
Panírozzuk, a szeleteket egyesével belemártjuk a lisztbe majd a tojásba, végül beleforgatjuk a zsemlemorzsába.
Bő forró olajban aranybarnára sütjük.
Tipp: Ketchuppal, majonézzel kínálhatjuk.
A tojásokat megfőzzük, de nem túl keményre, majd a sárgáját kivesszük és villával összetörjük. A fehérjét apróra vágjuk, a sárgájához adjuk, a tejfölt elkeverjük a mustárral és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit összekeverjük, a szokásosnál sűrűbb legyen, majd a palacsintákat kisütjük. A csirkemellet apró darabokra felszeljük, egy kevés olajon megpirítjuk, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt körmöket átnézzük és ha szükséges megkapargatjuk, vagy megperzseljük, majd egy éjszakára beáztatjuk hideg vízbe. A fejet és a sertés lábakat alaposan megtisztítjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű