Epervelős,főzött vaníliakrémes Az epret porcukorral leturmixolom, ebből lesz az epervelő, míg a krém készül addig ez megy a hűtőbe. A krém a következő: egy vanília pudingot a leírás szerint elkészítünk, tehetünk bele még ízlés szerint vaníliás cukrot ,kis fahéjat, mikor megfőtt a puding azonnal belekavarunk 3 kemény habbá felvert tojásfehérjét, jól eldolgozzuk. A szeletelt epreket pohárba tesszük, teszünk rá krémet, erre megy az epervelő, és így rétegezzük. Mikor kihűlt rákerül a tejszín.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Epervelős,főzött vaníliakrémes . Az epret porcukorral leturmixolom, ebből lesz az epervelő, míg a krém készül addig ez megy a hűtőbe. A krém a következő: egy vanília pudingot a leírás szerint elkészítünk, tehetünk bele még ízlés szerint vaníliás cukrot ,kis fahéjat, mikor megfőtt a puding azonnal belekavarunk 3 kemény habbá felvert tojásfehérjét, jól eldolgozzuk. A szeletelt epreket pohárba tesszük, teszünk rá krémet, erre megy az epervelő, és így rétegezzük. Mikor kihűlt rákerül a tejszín.Jó étvágyat kívánok hozzá!
A lisztet a darált dióval meg a cukorral elvegyítjük, majd a vajjal, a tojássárgájával és a sóval gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Fóliába csomagolva legalább egy órára lehűtjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA édesítőt oldjuk fel egy kis vízben. Az aromák és a kakaó kivételével mindent öntsünk egy tálba,és dolgozzuk össze. Vegyük két felé. Az egyikbe tegyük a mandula aromát,a másikba...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes4 tojást, 5 eka xilittel ( vagy mással), habosra keverünk, hozzáadunk 1 dl tejet ( lehet növényi is), 15 dkg margarint, 1 csomag sütőport, és 15 dkg darált diót. 160 fokon tűpróbái...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDiós és mákos Bejgli Beigli Pozsonyi tészta amit készítünk . Hozzávalók: Az alaptészta, Pozsonyi tészta: 1 kg átszitált finomliszt,40 dkg vaj vagy margarin, aki azt szereti,2 db...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű