600gr liszt
330ml viz langyos
10gr cukor
10gr so
15gr eleszto
20gr oliva olaj
Osszegyurni
Hagyni megkelni
Tepsibe kiteriteni
Hagyni pihentetni
200fok suto ha ventilatoros
Tetejrre olaj es durva so rozmaring
Vagy tetszes szerint
Lehet paradicsomot olivabogyot
De ebbol pizzat is lehet csinalni
A 155g vízből és 155g lisztből az élesztővel tésztát keverünk, majd letakarva hagyjuk állni 3 órát. Hozzágyúrjuk a tészta maradék hozzávalóit és újabb 2 órát kelesztjük. A megke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát pirítsd meg, amíg zsírt enged, majd rajta az aprított vöröshagymát kezdd el dinsztelni. Ezután add hozzá az apróra vágott zöldségeket, kicsit később a darált húst, és j...
Elkészítési idő: kb. 2 óra Nehézség: NehézA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű