600gr liszt
330ml viz langyos
10gr cukor
10gr so
15gr eleszto
20gr oliva olaj
Osszegyurni
Hagyni megkelni
Tepsibe kiteriteni
Hagyni pihentetni
200fok suto ha ventilatoros
Tetejrre olaj es durva so rozmaring
Vagy tetszes szerint
Lehet paradicsomot olivabogyot
De ebbol pizzat is lehet csinalni
Fél dl langyos tejben elkeverjük a cukrot és az élesztőt, majd letakarva, langyos helyen fölfuttatjuk. Vigyázzunk, hogy a tej valóban langyos (és ne meleg!) legyen, mert az élesztő...
Elkészítési idő:1.) A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Aki a laza tésztát szereti, az picit több vizet adjon hozzá, aki a keményebbet szereti, az kevesebbet használjon. 2.) Egy faz...
Elkészítési idő: 30Az áttört tehéntúrót összekeverjük a liszttel, hozzáadunk két tojást, pici sót, és annyi tejfölt, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és a kerek lapo...
Elkészítési idő: 1 óra