A tojásokat közepesen keményre főzzük: hideg vízbe tesszük a tojásokat, felforraljuk, egy percig főzzük, majd elzárjuk a tüzet alatta és további 8 percig hagyjuk állni a forró vízben.
A tojásokat megpucoljuk és villával összetörjük, hozzákeverjük a magos mustárt, a vajat, a majonézt, sózzuk és borsozzuk és jól elkeverjük. Karikára vágott újhagymát, aprított snidlinget teszünk még bele.
A sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit a hagymával és fokhagymával ledaráljuk, és az összetört burgonya közé keverjük.Beleütünk 2 tojást, ízlés szerint sóval és bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megmosom és fogpiszkálóval körbe szurkálom. A gázrózsa köré alufóliát helyezek, hogy a lecsurgó lé ne égjen rá. Az égőkre platnit /vaslapot/ helyezek és rárakom sül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű