Családireceptkönyv.hu

Tojáskrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A tojásokat közepesen keményre főzzük: hideg vízbe tesszük a tojásokat, felforraljuk, egy percig főzzük, majd elzárjuk a tüzet alatta és további 8 percig hagyjuk állni a forró vízben.
A tojásokat megpucoljuk és villával összetörjük, hozzákeverjük a magos mustárt, a vajat, a majonézt, sózzuk és borsozzuk és jól elkeverjük. Karikára vágott újhagymát, aprított snidlinget teszünk még bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judy
Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal
Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal

A sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Hamis fasírt
Hamis fasírt

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit a hagymával és fokhagymával ledaráljuk, és az összetört burgonya közé keverjük.Beleütünk 2 tojást, ízlés szerint sóval és bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar padlizsánkrém
padlizsánkrém

A padlizsánokat megmosom és fogpiszkálóval körbe szurkálom. A gázrózsa köré alufóliát helyezek, hogy a lecsurgó lé ne égjen rá. Az égőkre platnit /vaslapot/ helyezek és rárakom sül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: borsági
Pikáns sajtkrém
Pikáns sajtkrém

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk