1 tepsi kész süti
Mascarpone sajt
vaj
A kihűlt tésztát annyi vajjal és sajtkrémmel keverjük ki, amennyitől a tészta puha, formázható, de nem szétfolyós lesz. Akkor jó, ha a megformázott golyó 20 perc után sem veszíti el az alakját.
sózott, felforralt vízbe lassan, állandó keverés mellett öntjük a búzadarát. Kb. négy-öt percig keverjük, vigyázva, mert fröcsög, mintha tejbepapit készítenénk, ha besűrűsödött e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és zsírozott, lisztezett tepsi hátán 4 lapot sütünk (világosra kell sütni) Krém: 2 tojássárgáját, 5 evőkanál liszttel és fokozatosan hozzá adot...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KözepesA mandulatejet tedd fel forralni, tedd bele a vanília magokat és az üres vanília rudat is. Amikor a tej felforrt, vedd le a tűzhelyről, keverd hozzá a kókuszvajat és hagyd állni ne...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vajat a liszttel, cukorral, élesztővel szétmorzsoljuk. Ezután a tejjel összegyúrjuk. Négy részre osztva, letakarjuk, és egy félóráig hűvös helyen állni hagyjuk. A fél óra eleg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű