8 tojásból piskóta melyben 6 kanál liszt , 1 kanál kakaó,kicsi sütőpor van.
Krém:
1 gesztenyemassza
1 dl meggylé
1 dl tejszín /Hullala/
kis rumaroma
A krémet kikeverjük
2 dl tejszínt habnak felverjük majd a krémmel összekeverjük,
A piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel,meggyet ízlés szerint teszünk bele.
Ha híg a krém egy kis Aranka pudingport szórunk bele.
A tojásokat szét választom, fehérjét kezdem verni csipet sóval majd folyamatosa adom hozzá a kristálycukrot, jó kemény habbá verem majd hozzá keverem a tojások sárgaját, étolajat s...
Elkészítési idő:Először készítsük el a puncslevet, majd a piskótát kör alakú kapcsos tortaformában. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral habbá verjük, a sárgáját kihabosítjuk majd a...
Elkészítési idő:A krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő: