Családireceptkönyv.hu

Gesztenye torta II.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 tojásból piskóta melyben 6 kanál liszt , 1 kanál kakaó,kicsi sütőpor van.

Krém:
1 gesztenyemassza
1 dl meggylé
1 dl tejszín /Hullala/
kis rumaroma

Elkészítés:


A krémet kikeverjük
2 dl tejszínt habnak felverjük majd a krémmel összekeverjük,
A piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel,meggyet ízlés szerint teszünk bele.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha híg a krém egy kis Aranka pudingport szórunk bele.

Gesztenye torta II.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Epres krémes
Epres krémes

Először elkészítjük a krémet, ehhez a 6 tojás sárgáját elkeverve a vízzel, a vaníliával és az édesítővel, vízgőz fölött, kézi habverővel folyamatosan kavargatva besűrítjük, de fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ibolya
Fondant nyújtható (torta bevonásra)
Fondant nyújtható (torta bevonásra)

Vízgőz fölött egy tálban melegítjük a vízzel elkavart zselatint, amíg átlátszó nem lesz. Ekkor beletesszük a mézet és a margarint, ha elolvadt, beleöntjük a porcukor közepébe. Kaná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Francia duplacsoki torta
Francia duplacsoki torta

A 9 db egész tojást keverjük el, inkább csak elegyítsük, a 8 evőkanál cukorral, majd keverjük bele az olvasztott csokoládét, az olvasztott vajat végül a 2 evőkanál lisztet. Egy 26...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk