200 g liszt,
100 g joghurt,
200 g cukor,
1 db tojás,
1 kiskanál sütőpor,
6 evőkanál vaj,
1 kiskanál vaníliaaroma,
100 g eper.
Keverjük össze a lisztet a cukorral és a sütőporral, majd adjuk hozzá a puha vajat és dörzsöljük szét a kezünkkel. Amikor ezzel elkészültünk keverjük bele a tésztába a tojást, a joghurtot és a vanília aromát. Kavarjuk össze a tésztát, majd öntsük vajjal kikent, kilisztezett sütőformába. Tegyük a tészta tetejére az eperdarabokat, 180 fokos sütőben nagyjából 20 perc alatt süssük készre. Az elkészült süteményt megszórhatjuk porcukorral.
A zabpelyhet az olajjal mákkal a 3evk joghurttal narancs levével és héjával majd az almával összekeverem, a három tojást ketté választom, a sárgájába belekeverem az 1 pohár joghurt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat mérjük ki dagasztógépbe a ráma lágyabb legyen. Könnyen formálható tésztát csináljunk belőle. Folpackba csomagoljuk be, tegyük hűtőbe 1 órát piheni. A tésztából kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Gőz felett egy edényben összedolgozzuk a porcukrot, a tojást, a mézet, a szódabikarbónát, a vajat és a holland kakaót, majd a liszttel összekeverjük. 2. Három cipóra osztjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű