feta sajt,
oregánó
fokhagyma
chilli
rormaring
kakukkfű
olivaolaj
egy csomag fetasajtot falatnyi kockára vágtam, belettem egy üvegbe, szórtam rá oregánót, szárított chilit, tettem bele egy gerezd fokhagymát, színes borsot, friss rozmaringot és kakukkfüvet. Felöntöttem olívaolajjal, hogy teljesen ellepje. 2-3 napra hűtőbe tettem, utána lehet csemegézni :)
A megtisztított krumplit apróra vágjuk, és vízben puhára főzzük. Leszűrjük, a vizet felfogjuk, és hagyjuk langyosra hűlni. A krumplit megtörjük, meghintjük sóval és elmorzsoljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa nem konzervet használok, az egy éjszakán át áztatott csicseriborsót másnap puhára főzöm. A főzőlevet elteszem, lehet, hogy kell belőle egy kevés a pürésítésnél. A konzerv csics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHámozzuk meg a krumplit és reszeljük le, mossuk meg és aprítsuk fel a petrezselymet, vágjuk fel nagyon apróra a hagymát. A krumplit, hagymát, petrezselymet keverjük össze a tojáss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpehelyhez keverd hozzá az apróra vágott magokat, a sót és a fahéjat, ha kókuszchipset használsz, azt is. Öntsd rá a kókuszolajat, a mézet és csepegtesd rá a vaníliát. Alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű