Első réteg:
25 dkg darált háztartási keksz
5 dkg puha vaj
5 dkg porcukor
kb. 1 dl tej
Második réteg:
20 dkg túró
10 dkg porcukor
2 dl habtejszín
1 cs vaníliás cukor
armadik réteg:
2 cs Aranka vaníliás krémpor
5 dl tej
Negyedik réteg:
2 dl tejszín
5 dkg porcukor
etejére:
5 dkg reszelt étcsokoládé
Elkészítés
A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, a vajjal és a tejjel, majd belenyomkodjuk egy tepsibe (ha nem áll össze, teszünk még hozzá tejet).
A tejszínt kemény habbá verjük, majd összekeverjük a túróval és a cukrokkal, és a keksztésztára simítjuk.
A krémport a tejjel 3 percig habverővel keverjük, majd a túrókrémre kenjük.
A tejszínt felverjük, hozzákeverjük a cukrot, és a vaníliás krémre tesszük.
A reszelt csokival megszórjuk a sütit.
1.A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, kanalanként hozzáadjuk a vizet, és további, legalább 10-15 percen keresztül dolgoztatjuk a robotgépet. 2.A fehérjéket kemény habbá v...
Elkészítési idő: 38 perc Nehézség: KözepesA citromok héját lereszeljük, a levüket kifacsarjuk. A vajat gőz felett megolvasztjuk, majd hozzáadjuk fokozatosan a felvert tojásokat, a cukrot, a citromok reszelt héját és levét....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások fehérjét felverjük, az édesítőt kanalanként adagoljuk hozzá, kemény habbá verjük. A sárgáit egyenként beledolgozzuk,hozzáadjuk a narancslét végül a darált diót is óvat...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz egész ojást keverd habosra a cukorral, hozzá a többi, sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsiben sütni mint a piskótát
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: Könnyű