A lisztet keverd össze a cukorral és a sóval egy mélyebb lábasban. Keverd csomómentesre a tejjel, és tedd a tűzre. Közepes lángon főzd forrásig, folyamatos keverés mellett, majd am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kb 5-6 literes zománcozott edénybe beletesszük az apróra feldarabolt paradicsomot, paprikát, vöröshagymát,fokhagymát, zellert, babérleveleket és az 1 evőkanál sót. 1 óra hossza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymákat alaposan megtisztítjuk, a héjukat lehúzzuk. A hibás részeket kivágjuk. Egy mélyebb edénykébe tesszük, rákanalazzuk az olajat. Merülő mixerrel pépesítjük. Belekeverjü...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűKeverjünk össze fél dl borecetet 1 evőkanál Dijoni mustárral, sóval és őrölt borssal. Vékony sugárban öntsünk hozzá 1 dl olívaolajat, miközben egy habverővel folyamatosan keverges...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű