1 nagy tasak babapiskóta,
500 ml tejszínhab,
1 vanília puding,
1 kis tasak zselatin por
gyümölcs.
Én általában kivit, narancsot karikákra felvágva, szőlőt használok.
A pudingot megfőzzük és hűlni hagyjuk felverjük a tejszínt és eközben a zselatinban (ami ha lehet por legyen ) egy kanál vizet teszünk és hagyjuk amíg megdermed és utána a pohárral egy kis fazékba teszük, amiben víz legyen és ezt tűzön felmelegítjük amíg a zselatin víz állagú lesz! Ezután a kihűlt pudingba keverjük alaposan és hozzáadjuk a tejszínt és jól összekavarjuk ! Ez a krém !!! ( nem kell hozza se cukor …. semmi ) .
Egy mély lábost kitapétázzunk teljesen alufóliával és elkezdjük díszíteni a gyümölcsökkel a lábos alját, tetszés szerint ahogy látjátok a képen.
2 jó nagy kanál krémet teszünk utána egy sor piskótát újra krémet, de most mar többet és újra piskótát és újra krémet …… a lényeg, hogy piskótával fejezzük be !!!! Ezután alufóliával lefedjük és egy picit de nagyon picit nyomunk rajta hogy szép egyenes legyen a teteje ! Hűtőben teszük 1 teljes napra !!!!! Tálalásnál egy nagy lapos platóra fordítjuk ki !!!! és lehúzzuk róla az alufólia és fogyaszthatjuk :) (én sokszor a sorok köze is szoktam apróra felvágott gyümölcsöt szórni ) Jo étvágyat hozza ! Nagyon, nagyon finom! :)
1. Egy lábasba tedd bele a darált diót (lehet fagyasztott is), a cukrot, a tejet és a tejszínt. 2. Keverd össze őket, és közepes lángon forrald föl a diókrémet. 3. Főzd alacsony...
Elkészítési idő: 10 percA kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarjuk. A zselatint...
Elkészítési idő:A tojásokat szétválasztjuk, külön tálba a fehérjét és a sárgáját. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a vizet, összekeverjük. A lisztet az átszitált sü...
Elkészítési idő: