menu

Családireceptkönyv.hu

Macerátumok


Írta:

Elk. idő: 3-4 hét
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Kis üveg mézbe megmosott és megszárított növény virágát vagy szárát
tegyük.

Elkészítés:


Tegyetek egy kevés növényt a mézbe (mint a fotón is látható), állítsátok napra 3-4 hétig. Néhány naponta kicsit mozgassátok át, majd fogyasztás előtt szűrjétek. Meglátjátok, szeretni fogjátok .
Kakukkfüves vagy bodzás kiválóan hat köhögéskor, a levendulás finom és nyugtat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Virsli sajttal
Virsli sajttal

Ujjnyi vastag trappista szeletből ferdén levágunk 4 db háromszög alakú hasábot A virslikett hosszában bevágjuk, beledugjuk a sajt hasábokat, körbe tekerjük a bacon szalonnával Tű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BAZSALIKOMOS ZÖLDBORSÓKRÉM
BAZSALIKOMOS ZÖLDBORSÓKRÉM

- 300 g zsenge zöldborsó szem - só, fehér bors ízlés szerint - 1 ek hidegen sajtolt tökmagolaj -1-2 gerezd fokhagyma - 2-4 dl tiszta víz - 3-4 db nagyobb bazsalikom levél -...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hummusz
Hummusz

Ha nem konzervet használok, az egy éjszakán át áztatott csicseriborsót másnap puhára főzöm. A főzőlevet elteszem, lehet, hogy kell belőle egy kevés a pürésítésnél. A konzerv csics...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kolozsvári káposzta
Kolozsvári káposzta

Lábosban megolvasztunk egy kanál zsírt, felmelegítjük és a forró zsírba beletesszük az apróra vágott káposztát. Jól megforgatjuk, hogy alaposan megpiruljon, utána félretesszük. Ser...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk