Kis üveg mézbe megmosott és megszárított növény virágát vagy szárát
tegyük.
Tegyetek egy kevés növényt a mézbe (mint a fotón is látható), állítsátok napra 3-4 hétig. Néhány naponta kicsit mozgassátok át, majd fogyasztás előtt szűrjétek. Meglátjátok, szeretni fogjátok .
Kakukkfüves vagy bodzás kiválóan hat köhögéskor, a levendulás finom és nyugtat.
A túrót a tejjel odatesszük forrásig főni, közben kevergetjük, akkor jó, ha nyúlik a túró, majd egy sűrű szitán leszűrjük, egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a tojást, vajat, szódabi...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA kullancsok irtóznak a borsmenta szagától. Vásárolj illóolajat, egy kevés mandulaolajba cseppents pár cseppet, ezzel kend be a bőröd, ha erdős, füves területre mész. Ugyanezt tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKnoblauch, Ingwer, Sojasauce, Gemüsefond und Wasser in einem hohen schmalen Gefäß pürieren, beiseitestellen. Die bissfest gekochten Mie-Nudeln in einer Pfanne in etwas Öl scharf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzép nagy, zsenge szőlőleveleket szedtem. Alapos mosás után, forró vízzel leöntöttem és hagytam benne kicsit állni, hogy puhuljon. A szárrészét eltávolítottam. Elkészítettem a töl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű