2 jó barát
2017.04.14
A langyos vízbe belemorzsoljuk az élesztőt, kis lisztet szórunk a tetejére, majd az egészet felfuttatjuk. Összedolgozzuk az összes alapanyagot. Az egészet 8-10 percig dagasztjuk....
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KözepesMegmossuk a zöldfűszereket, lecsepegtetjük, majd csokorba fogjuk és összekötjük úgy, hogy a babérlevelet a csokor szárára csavarjuk, mielőtt összekötnénk. Tekerhetjük gézbe is, de...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű---A tököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk. ----A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe. --Elhe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAmikor almás süteményt vagy almakompótot készítünk, érdemes a "hulladékot" (a héját és a magházát) is felhasználni. Remek gyümölcskocsonyát főzhetünk belőle, amit ugyanúgy tárolhat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz