2 jó barát
2017.04.14
A padlizsánt félbevágjuk, magjait eltávolítjuk, húsát kissé kikaparjuk, hogy tölthető legyen. A kivájt zöldséghúst felaprítjuk. A megpucolt vöröshagymát apróra kockázzuk, kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás a cukorral felverjük, hozzáadjuk a tejet, sót, borsot, petrezselymet, zúzott fokhagymát ízlés szerint. A lisztbe keverjük a sütőport, a kukoricadarát, azt is apránként bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet az üvegbe raktam,,,a citromot jól megmostam és apró kockákra metéltem s a gyömbért megpucoltam s azt is apróra kockáztam. Bele mindent az üvegbe a mézhez, összekevertem s b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogy már a burgonyás lángosnál, itt is burgonyapehellyel dolgozom főtt krumpli helyett azért, mert így sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Hívhatjuk lustaságnak is, de nevezzük inkább...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű