33 dkg fokhagyma
3 dl 96% os alkohol ( gyógyszertárban kapható)
Egy kis üveg,aminek a tetején van cseppentő is.
Gyógyszertárba beszerezhető.
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk vagy ledaráljuk húsdarálón.
Majd 10 napig áztatjuk 3 dl 96%-os gyógyszertárban kapható
alkoholban és lezárt üvegben tartjuk.
Közben naponta egyszer felrázzuk.
Ezt követően a pépet tiszta ruhán át szűrjük és kis üvegbe tesszük. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében
vagy vízben elkeverve.
Adagolása:
Reggel- Délben- Este
1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
7 évig nem kell megismételni a kúrát.
Ezt a receptet Kínában ősidők óta ismerik és használják . Magam egy újságban láttam meg 10 éve és hatásosan alkalmaztam a férjemmel együtt.
Sima orrcseppes üvegbe tároltam és a hűtőben eláll.
A hagymát és gombát felszeleteljük, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és kihűtjük. A mozzarella sajtot és a szárított paradicsomot felkockázzuk és összekeverjük...
Elkészítési idő:-A burgonyákat pucoljuk ,szeleteljük Megmossuk, vagy kicsit áztatjuk váltott hideg vízben. -Panírozás előtt sózzuk, esetleg borsozzuk, vagy megszórhatjuk steak fűszerrel is. -...
Elkészítési idő: 30A hagymát felkockázom, a zöldségeket lereszelem és kevés olajon együtt párolom. Hozzáadom a darált húst, sót, borsot, fűszereket és a fokhagymát, majd fehéredésig párolom együtt. E...
Elkészítési idő:A krumplit megfőzzük, majd pürésítjük, hozzáadjuk a tojást, sót és borsot, melyet ízlés szerint adagolunk. Hozzáadunk annyi lisztet, ami felveszi a nedvességet, és egy nem túl rag...
Elkészítési idő: 20 perc