50 g búzakorpa
250 ml tej
folyékony édesítő ízlés szerint
A tálaláshoz nyírfacukor por és őrölt fahéj.
Keverjük össze a búzakorpát a tejjel és ízesítsük folyékony édesítővel. Folyamatos kevergetés mellett főzzük meg. (Ahogy felforrt, már be is sűrűsödik és kész). Ahogy egyet rottyan, húzzuk le a tűzről, különben túl sűrűre fő! Öntsük ki egy tányérra és szórjuk meg a tetejét fahéjjal elkevert nyírfacukor porral.
Ha megvan a bögréd, szépen mérj ki mindent egy alkalmas tálba, amiben jól elférsz majd, hogy összedolgozd őket. Ha minden belekerült, keverd homogén masszává az egészet, majd végy...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tálba rakom,jól összegyúrom,gyorsan de alaposan.Majd hűtőbe rakom 2-3 órára vagy egy éjszakára.Másnap,nyújtom perec szaggatóval szagatom 180 fokon sütöm. A csok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.do%2Fe8KD6%3Ffbclid%3DIwAR1GItJHNIBAOBBSg_JSw32kMwHzDBZTH3iFX24EpvtaWZ_CWHPgEEgRq2A&h=AT2j7jfHTrBu0p-atKAFX8d8qePYWB4baR01j5kn-wD3Pg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa lisztet átszitáljuk --az élesztőt felfuttatjuk langyos tejben majd -a többi hozzávalóval eggyütt lágy tésztát dagasztunk ( ne legyen ragacsos ...ha szükséges még adunk hozzá eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű