Virsli
liszt
tojás
tej
sütőpor
só
A virsliket félbe vágjuk. Az íves végét bevágom, ezek lesznek a csápok. A lisztből, tojásból, tejből és sütőporból sűrű masszát kavarok és a vágott végét belemártom. Ez lesz a fej. Forró olajban kisütöm. Majonézzel szemet rajzolok neki.
A krumplikat megfőzzük. Próbáljunk meg nagyobb és egyforma, nem szétfövő típust választani. Ha kész, hagyjuk, míg egy kicsit kihűl. Közben vágjuk kis kockákra a főtt sonkát, resz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTÚL ZSÍROS LETT AZ ÉTEL... tedd a lábast hideg vízbe majd 10 percre a fagyasztóba...a zsír meg fagy a tetején és kanállal leszedheted a felesleget ..................................
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet jól melegítsük fel, és forrázzuk le vele a kenyeret, majd hagyjuk kicsit állni (amíg előkészítjük a többit). A hagymát vágjuk apró kockára, és a vajon pároljuk meg, aztán t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű