1 doboz natúr joghurt
1 tk citromlé
1 ek tejföl
kapor
zöld fűszerek (bazsalikom, citromfű, rozmaring, petrezselyem...)
pici só
Egy fél fej káposztát reszelj le, egy szál kisebb sárgarépát, vagy egy fél nagyobbat szintén reszelj le, vágj apróra egy fél fej hagymát. Keverd össze a zöldségeket egy nagy tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször az öntetet készítjük el: összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt, petrezselymet, uborkalét, édesítőt némi sóval és fehér borssal. Megkóstoljuk, ha kell, utánaízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt hozzávalókat szépen elrendezem, a sonkát és sajtot megtöltöm ízlés szerint körözöttel, tormakrémmel és feltekerem. a tál közepére töltött tojást halmozok és leöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát előpároltam. Olajban megfuttattam a hagymákat, majd rátettem a darabokra vágott almát (héját levágtam) Ment bele a cékla sóztam. Fedő alatt továbbpároltam. Balzsamece...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű