50 dkg liszt
45 dkg sajt
1 tejföl
1 margarin
1 kiskanál só
1 sütőpor
1 tojás (tésztába)
1 tojás (tetejére)
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd három cipóba osztjuk. 2. A cipókat vékonyra nyújtjuk, megkenjük a sajtos-vajas krémmel, majd feltekerjük. 3. Fagyasztóba tesszük egy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajt kivételével az összes hozzávalót keverd össze egy villával, míg végül egy sűrű masszát kapsz. Ha híg lenne, tegyél hozzá még egy kevés zabpelyhet, nekem a megadott mennyiség...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes1. Lereszeljük a sajtot, amit belegyúrunk a tésztába is. 2. A liszteket átszitáljuk és az élesztővel (ha frisset használsz, azt a tejhez keverd), cukorral elkeverjük. Majd a só...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztet összekeverjük a sóval és a sütőporral, elmorzsoljuk benne a vajat, majd hozzáadjuk a joghurtot és összegyúrjuk a tésztát. Kellemes tapintású, puha, könnyen nyújtható...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű