petrezselyem
zeller
zöldség
sárgarépa
víz
só
paprika
hagymaszár
2 krumpli
Petrezselymet, zellert, zöldséget, sárgarépát beletesszük egy lábasba és felengedjük vízzel. Teszünk bele sót. Feltesszük a tűzhelyre, beletesszük a kockára szelt krumplit, a hagymaszárat és a paprikát.
A szalonnát apró kockára vágva kisütjük. Utána a zsírt leszűrjük, benne zsemleszínűre pirítjuk az összetördelt lebbencstésztát és az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk – tűzről...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombafejeket mosd meg, pucold meg, és vágd apróra. Add hozzá a tejbe áztatott, kinyomkodott zsemlét, a finomra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a tojást és a felaprítot...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Karajcsont, csirkemell csont, csirke szárnyvégek, csirkenyakak, pár darab zúza és malactarja csont. 2. A leforrázott és leöblített csontokat hideg vízbe rakom fel főni, majd,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Ha kész, lehúzzuk a tűzről, és néhány percet várunk, majd rátesszük az őrölt paprikát, elkeverjük a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű