petrezselyem
zeller
zöldség
sárgarépa
víz
só
paprika
hagymaszár
2 krumpli
Petrezselymet, zellert, zöldséget, sárgarépát beletesszük egy lábasba és felengedjük vízzel. Teszünk bele sót. Feltesszük a tűzhelyre, beletesszük a kockára szelt krumplit, a hagymaszárat és a paprikát.
1. A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom. 2. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat. 3. A tetejére jön a hal...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit héjában megfőzzük sós vízben, lehúzzuk a héját, krumplinyomóval áttörjük, hagyjuk kihűlni. A hagymát felaprítjuk. Egy nagyobb fazékban kevés olajat hevítünk, rádobjuk,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKevés olajon elkészítjük a rántást, majd felöntjük paradicsomlével, ha szükséges vízzel hígítjuk. Mehet hozzá a só, cukor. 15-20 perc alatt készre főzzük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, majd kockákra vágjuk. A kelkáposztát félbe vágjuk. Torzsáját eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát, szalonnát is apróra vágjuk. A szalonnát olajon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű