1,5 RAMA
50 dkg finom liszt
20 dkg darált dió
6 dkg cukor
2 evőkanál tejföl
1 sütőpor
1 pici só
- tálaláshoz porcukor
Összegyúrjuk a hozzávalókat, kiszaggatjuk, vagy kézzel kis kiflikéket formázunk és kb. 180 fokon (lehetőleg sütőpapíron) kisütjük. Ha kihűlt, porcukorba forgatjuk
A babkonzervet lecsepegtetjük, és alaposan átöblítjük. Ez főként akkor fontos, ha a konzerv leve sós. Ezután simára turmixoljuk a 3 tojással, és átöntjük egy keverő tálba. Hozzák...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz összes összetevőt mérjük ki egy üstbe úgy, hogy az élesztő ne érintkezzen közvetlenül a sóval. Majd gyúrjuk teljesen simára a tésztát. Ezután 30 percig pihentessük a tésztát....
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA krémhez a tejet, a tojássárgáját és a pudingport csomómentesre keverjük és folyamatosan kevergetve sűrűre felfőzzük. A vajat a cukorral kikeverjük és összedolgozzuk a teljesen ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű