1,5 RAMA
50 dkg finom liszt
20 dkg darált dió
6 dkg cukor
2 evőkanál tejföl
1 sütőpor
1 pici só
- tálaláshoz porcukor
Összegyúrjuk a hozzávalókat, kiszaggatjuk, vagy kézzel kis kiflikéket formázunk és kb. 180 fokon (lehetőleg sütőpapíron) kisütjük. Ha kihűlt, porcukorba forgatjuk
Aki nem használ kazeint, adhat helyette kókuszlisztet vagy conjac lisztet a krémhez, fokozatosan adagolva, amíg be nem sűrűsödik. Esetleg a Kinder Paradiso szelet krémjével is elké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kimérjük,majd egy tálba összekeverjük a száraz hozzávalókat és ezután hozzáadjuk a tojássárgáját,a vajat,az édesítőt majd a langyos tejet. Összedagasztjuk a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiflit felkarikázom, majd beleteszem egy tálba, ráöntom a 2 dl tejet, kicsit megforgatom, hogy mindegyiket érje. Ezután egy jénaiba pakolom sorba. A túrót ízesítem cukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kissé felverjük. Nem kell kemény habbá, csak hogy kicsit habos legyen. Hozzáadjuk a cukrot, az átszitált lisztet, kakaóport, sütőport és elkeverjük. Sütőpapírral béle...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű