1,5 RAMA
50 dkg finom liszt
20 dkg darált dió
6 dkg cukor
2 evőkanál tejföl
1 sütőpor
1 pici só
- tálaláshoz porcukor
Összegyúrjuk a hozzávalókat, kiszaggatjuk, vagy kézzel kis kiflikéket formázunk és kb. 180 fokon (lehetőleg sütőpapíron) kisütjük. Ha kihűlt, porcukorba forgatjuk
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, elfelezzük és kinyújtjuk. Az egyik lapot tepsi hátán megsütjük és félretesszük. A másik lapot vajazott, lisztezett tepsibe (22x36 cm) fektetjük...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekevertem majd sütőpapírral bélelt (közepes méretű) tepsibe tettem és megsütöttem. A tojásfehérjét gőz fölött pici sóval kezdtem el lassú fokozaton felver...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA tojásfehérjét keményre felverjem a csipet sóval, vaniliás cukorral, porcukorral és félreteszem. A tészát összeállítom A vajat elmorzsolom a liszttel és hozzádolgozom a többi al...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA langyos tejben elkeverünk egy teáskanál cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a maradék cukrot, a sót, a sütőport, és összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű