http://rupanerkonyha.cafeblog.hu/2015/07/28/fahejas-fatyol-bogresen/
Az élesztőt a kézmeleg vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk. Ha kész, nagyobb tálba ötjük, hozzáadjuk a 2 tojást, az olvasztott vajat, és a maradék cukrot. Elkezdjük keverni,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA tojások sárgáját a cukorral felverem. Hozzá adom az olajat,vizet,sütőporral elkevert lisztet. A tojások felvert habját óvatosan hozzá keverem a tésztához. A tészta feléhez kakaót...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt a cukorral meleg tejben felfuttatjuk. A liszt közepébe mélyedést csinálunk, abba beletesszük a sót, a tojásokat, a vajat, majd hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet meglangyosítjuk, és egy pici cukorral felfuttatjuk benne az élesztőt. Közben a lisztet egy tálba szitáljuk, és hozzáadjuk a sót meg a maradék cukrot. Ha az élesztőnk már jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű