-40 dkg liszt
-5 dkg élesztő
-1 kanál só
-1 kanál cukor
-2 ek.olaj
-langyos víz
liszt+élesztő-->elmorzsolom+só+olaj+cukor+víz :)
1. A spagettit hagyományos módon, lobogó forró, enyhén sós vízben kifőzzük majd leszűrjük. 2. Amíg a tészta fő a szalonnát kis darabokra vágjuk és kevés olajban egy serpenyőben...
Elkészítési idő:A krémhez kikeverjük a túrót a tejföllel, porcukorral, reszelt citromhéjjal, sóval és a tojások sárgájával. A masszába forgatjuk a mazsolát, a kifőtt, leszűrt tésztát, végül összef...
Elkészítési idő:A tálba először a tejet öntjük és belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot. Azután egy kis lisztet és a sót. A maradék liszttel lágy galuska állagúra dolgozzuk. A tálat lezár...
Elkészítési idő: