A burgonyát meghámozom, apróbb kockákra vágom, és sós vízben megfőzöm, kb. 25 perc (nem szétfőzni!). A hagymát megtisztítom, apró kockákra vágom, picit megsózom, olajon puhára di...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA sütőt 200 fokra izzítjuk, majd levágjuk a fokhagymák legtetejét. Kedvenc olajunkkal meglocsoljuk, alufóliába csomagoljuk, és sütőbe helyezzük fél órára. Ha készen van, egy kés se...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajból, citromléből és a fűszerekből marináló levet készítünk. Ebbe tesszük a kis darabokra felaprított zöldségeket (minél kisebbek, annál jobban be tudják szívni a marináló lé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés2 ek olajon megpirítjuk a rizst kb. 3 percen keresztül folyamatosan kevergetve, majd felöntjük a forró vízzel, megsózzuk, megkeverjük, és fedő alatt közepes lángon kb. 12...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű