Családireceptkönyv.hu

Csoki mousse


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 gr tej
5 gr zselatin
200 gr tejszín
100 gr étcsoki
50 gr angolkrém

Elkészítés:


Meleg tejben feloldjuk a zselatint, felverjük a tejszínt, beleforgatjuk a zselatint majd a meleg de nem túl forró olvasztott csokit és angolkrémet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
Chapati - Sáfrányos lepénykenyér
Chapati - Sáfrányos lepénykenyér

Sáfrányt forró vízben fel kell oldani. A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell. Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagyma-krém
Medvehagyma-krém

A medvehagymát alaposan mossuk át, majd csepegtessük le. A napraforgómagot aprítsuk meg egy mixerben. A paradicsom kivételével tegyük a hozzávalókat az aprítóba, és pürésítsük le....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Szalámis langalló
Szalámis langalló

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük szitán vagy tésztaszűrőn. Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. Ha a burgonya langyosra hűl...

Elkészítési idő: 30-35 percig
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Madár tej  1.
Madár tej 1.

A tejet feltesszük forrni. A tojássárgákat kikeverjük az ízlés szerinti cukorral és a kikapart vaníliarudat (vagy a vaníliás cukrot) is hozzáadjuk. Öntünk hozzá egy keveset a mel...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk