80 g cukormentes darált keksz
1 alma
50 g darált dió (plusz egy kevés a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint
kb. fél dl tej
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, édesítjük és megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, kis időre hűtőbe tesszük, formázzuk, darált dióba (vagy kakaóporba) forgatjuk.
Egy tálban összekeverem a lisztet, a levendulát, a citromhéjat, a szódabikarbónát és a sót. Egy másik tálban megolvasztom a vajat és a cukorral habosra keverem. A cukros vajas ma...
Elkészítési idő:A tésztához a tojásfehérjét keményre verjük, majd adagolva, hozzákeverjük a cukrot és a tojássárgákat egyesével. A lisztet és a kakaóport is hozzákeverjük a masszához. Zsiradékka...
Elkészítési idő:Az egész tojásokat a vízzel és a porrá őrölt édesítővel keverjük habosra 10-12 percig (robotgépben). A száraz hozzávalókat vegyítsük el és óvatosan forgassuk bele, majd az edény s...
Elkészítési idő:Tálba szitáljuk a lisztet, a sütőport meg a sót. Egy másik tálban habosra keverjük a puha vajat a cukorral. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel külön-külön jól kikeverjü...
Elkészítési idő: