80 g cukormentes darált keksz
1 alma
50 g darált dió (plusz egy kevés a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint
kb. fél dl tej
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, édesítjük és megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, kis időre hűtőbe tesszük, formázzuk, darált dióba (vagy kakaóporba) forgatjuk.
http://fittkonyha.info/dios-kekszgolyo/
165 fokra előmelegítjük a sütőt és kivajazunk egy 20×20 cm-es formát. A lisztet keverjük el a kakaóporral. A tojások fehérjéit verjük kemény habbá. A vajat olvasszuk meg é...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesIgaz , nem rég voltam itt, de ha már sütöttem akkor csak megosztom Önökkel , Veletek is :) Tudom még nagyon messze van Karácsony , de engem már bolygatott a Bejgli dolog. Azért is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a langyos vízben elkevert élesztőt, a sót, a kovászt és folyamatosan adagoljuk hozzá a langyos vizet, miközben dagasztjuk a tésztát. Körül...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFőzz egy adag(2dl) erős gyümölcsteát(én 2db filtert tettem a 2 dl-be)ízesítsd meg intenzíven(több eritrit,több citromlé mintha teát innál)majd olvassz fel benne 25g zselatint,mehet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű