80 g cukormentes darált keksz
1 alma
50 g darált dió (plusz egy kevés a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint
kb. fél dl tej
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, édesítjük és megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, kis időre hűtőbe tesszük, formázzuk, darált dióba (vagy kakaóporba) forgatjuk.
Dió + liszt + margarin --> összegyúrjuk Kis csikokat sodrunk és kiflit formálunk belőle Sütés: 170 fok, kb. 5-7 perc Forrón vaniliás porcukorba hempergetjük
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy kapcsos formában (24 cm-es) alulra elrendezem a kevés tejben éppen csak megmártott babapiskótát. A joghurtot kézi habverővel összekeverem a cukorral és a zselatinnal, majd lang...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA krém valamennyi hozzávalóját közepes lángon, habverővel folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik (tojás 83 C-on csapódik ki). Félretesszük, kihűtjük, majd annyi i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű