80 g cukormentes darált keksz
1 alma
50 g darált dió (plusz egy kevés a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint
kb. fél dl tej
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, édesítjük és megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, kis időre hűtőbe tesszük, formázzuk, darált dióba (vagy kakaóporba) forgatjuk.
A 4 tojássárgáját, 10 dkg cukrot, 12 dkg zsírt, 3 dkg kakaóport, 3 dl tejet, 30 dkg lisztet és 1 csomag sütőport simára keverünk, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük, tűpróbá...
Elkészítési idő:..
Elkészítési idő:60 dkg lisztből, 25 dkg zsírból, 10 dkg cukorból, 1 tojásból, 2 sütőporból kevés tejjel tésztát készítünk. 6 részre osztjuk, kinyújtjuk, és a tepsi hátulján hirtelen világosra süt...
Elkészítési idő: 2A tojásfehérjéket a mandulával, a cukorral összekeverjük, a kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk és 1 órára lehűtjük. Ezt követően nedves kézzel diónyi gombócokat formázunk,...
Elkészítési idő: